Επιστροφές Προϊόντων


Η epapantoniou.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών που αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Οι αγορές μέσω διαδικτύου δεν διαφέρουν από τις αγορές από ένα φυσικό κατάστημα. Έτσι σύμφωνα και με την ισχύουσα νομοθεσία (Νόμος 2251/94), μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε από το κατάστημά μας μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή και να σας επιστραφεί στο ακέραιο το ποσό που καταβάλατε, θα πρέπει το προϊόν να είναι άθικτο, αμεταχείριστο και χωρίς να έχει ανοιχθεί η αρχική του συσκευασία.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 7 ημερολογιακές ημέρες.

Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές για προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

Επίσης επιστροφές δεν γίνονται δεκτές για εμπορεύματα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την μεταφορά τους διότι τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και του μεταφορέα. Επομένως θα πρέπει να γίνεται έλεγχος των εμπορευμάτων κατά την παραλαβή τους από το μεταφορέα και αν διαπιστωθεί ζημιά να μην τα παραλαμβάνετε.

Η επιστροφή του προϊόντων πρέπει να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και όχι από φωτοτυπία αυτής.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, κατόπιν εκτίμησης της κατάστασης του, οφείλουμε την αντικατάσταση με κόστος που επιβαρύνει την εταιρεία μας.

Δυνατότητα επιστροφής σε λάμπες γίνονται δεκτές σε περίπτωση που δεν λειτουργούν (δεν γίνονται δεκτές λάμπες σπασμένες ή μαυρισμένες). Η εταιρεία πριν την αποστολή ελέγχει για την καλή κατάσταση των προϊόντων της.

Ο τρόπος επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε θα πρέπει να καθοριστεί από εμάς γι' αυτό σας παρακαλούμε πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια επιστροφής να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας. Τα μεταφορικά έξοδα για τις επιστροφές βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη εκτός από την περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας επομένως τα έξοδα επιστροφής είναι δική μας ευθύνη, πάντα κατόπιν συνεννόησης.

Πολιτική ακύρωσης παραγγελίας

Η ακύρωση μιας παραγγελίας πριν την εκτέλεση της (τιμολόγηση - αποστολή) μπορεί να γίνει με αποστολή email (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία του αγοραστή καθώς και τον αριθμό παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή ο αγοραστής δεν επιβαρύνεται με έξοδα ακύρωσης. Αν παρέλθει ο χρόνος εκτέλεσης (έχει γίνει τιμολόγηση και αποστολή) και δεν έχουν περάσει 10 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή της θα πρέπει το προϊόν (δεν αφορά προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας) να επιστραφεί στην εταιρεία με έξοδα του αγοραστή, άθικτο στην συσκευασία του και να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς του. Πριν τα παραπάνω θα πρέπει να γίνει αποστολή email (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στον ιστότοπο μας αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία του αγοραστή καθώς και τον αριθμό παραγγελίας.