Λίγα λόγια για εμάς


Η Ν. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1970 και δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού με συνεχή ανάπτυξη, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία με τη γνώση των νέων τεχνολογιών. Παρέχει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικού, βιομηχανικού και κτηριακού εξοπλισμού.

Οι πελάτες μας έχουν πρωταρχική θέση στην εταιρεία, γι΄αυτό το λόγο κτίζουμε στενές σχέσεις με κάθε έναν από αυτούς για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών τους. Το άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας στέκεται με σεβασμό δίπλα στον πελάτη προσφέροντας πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση.

Η Ν. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΣΙΑ συνεργάζεται με διεθνείς και εγχώριες εταιρείες, αναγνωρισμένες με γνώσεις και εμπειρία για το ηλεκτρολογικό και βιομηχανικό υλικό. Οι προμηθευτές μας αξιολογούνται με βάση την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα και την εξέλιξη των προϊόντων τους, ανάλογα με τη ζήτηση της αγοράς.

Η Ν. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Η επιλογή των προϊόντων αποτελεί στρατηγική επιλογή και δέσμευση προς τους πελάτες της. Με συνεχή προσθήκη νέων προϊόντων καλύπτει ανάγκες υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.